Online terapi

Som et godt alternativ.

Online terapi er en meget relevant og brugbar metode, når du er gravid eller har født. Du kan være fysisk begrænset, og kan have svært ved at komme til min klinik på Fyn. Du kan bo langt fra Kerteminde, et sted i Danmark eller i udlandet. Det er besværligt, eller måske nærmest umuligt at komme fysisk.

Ikke så mange i Danmark er specialiseret i at hjælpe netop dig, og du kan nu få adgang og samtidig sidde hjemme i din stue.  Et spædbarn er pludselig ikke en begrænsning, og du kan endda sidde og amme imens. Jeg har oplevet at online terapi, har mange fordele, og kun få begrænsninger. Nedenfor har jeg beskrevet, hvorfor det kan være en fordel at vælge onlineterapi:

  • Har du travle hverdage. En hverdag med et lille barn. Stor arbejdsbyrde.
  • Problemer med at rejse til min klinik i Kerteminde? Afstanden er stor eller du har fysiske begrænsninger. Måske er du højgravid eller har graviditetsproblemer og er fysisk begrænset. Det kan også være, at du bor i udlandet eller langt fra Kerteminde.
  • Frygt for at gå ud i offentligheden? Måske har du psykiske problemer såsom angst eller depression, der gør du ikke magter at gå ud.
  • Det er ofte mere skønt at sidde hjemme i sin stue med en kop the eller kaffe, i vante omgivelser og ikke bruge tid på transporten.
  • Det er billigere.

En fleksibel terapiform:

Online-terapi er ikke en ringe erstatning for almindelig terapi. Det er et godt alternativ til den almindelige terapi, og den er akkurat lige så god og meget mere fleksibel.  Online terapi foregår via en Skypeforbindelse, og kan kombineres med mails og billeder.

Oftest er jeg tilgængelig samme dag som du kontakter mig, hvilken kan være en stor fordel, såfremt du har det dårligt.

Det praktiske:

Har du adgang til internettet, har du adgang til Online-terapi. Uanset hvor du er. Om du er på rejser eller flytter til et andet land eller kontinent, kan du komme i kontakt med mig via internettet. Du kan betale med mobilepay eller bankoverførsel.

Du downloader Skype og opretter dig. Dernæst finder du mig, via mit telefonnummer. Jeg acceptere dig og ringer til dig (videoopkald) på aftalt tid. Vi har dernæst en session på 50 minutter. Jeg kan nemt aflæse dig, og jeg ser ingen begrænsninger ift, en fysisk konsultation. En god internetforbindelse er dog en forudsætning.