Om mig

Jordemoder og Psykoterapeut: Kvalificeret til at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg hedder Birgitte Johansson og har mange års erfaring som Jordemoder og Psykoterapeut. Kvalificeret til at hjælpe dig bedst muligt, udfra dine behov.

Jeg har startet GaiaJordemoderen for at kunne gøre en forskel for de kvinder og mænd, hvor tingene ikke går som forventet, eller som er utrygge og af forskellige grunde har brug for hjælp. Mine kvalifikationer, samt mine mange års erfaring, sikrer dig den bedst mulige behandling.

Mit håb er, at færre kvinder får en efterfødselsreaktion / fødselsdepression, og mit håb er, at flere kvinder og mænd søger hjælp, uanset deres bevægegrunde. Klik på følgende link og se hvilke problemstillinger som jeg yderligere kan hjælpe med  Hvad kan jeg hjælpe med?  At give sig selv og evt. barnet de bedste forudsætninger, så tidligt som muligt, er den bedste gave du kan give.

Forebyggelse er det bedste middel, til at undgå en fødselsdepression eller en efterfødselsreaktion. Terapi er det bedste middel til at bryde negative mønstre, og få ryddet op i gamle vaner, som oftes allerede er startet i barndommen. Vi vil jo gerne gøre det lidt bedre end vores forældre. Give vores børn, den bedste start på livet.

Autorisation som Jordemoder:

Jeg har autorisation i både Danmark og Norge. Jeg har arbejdet med mine kompetencer i mange år, såvel på store specialafdelinger med hjemmefødsler, samt små fødeafdelinger hvor der er langt til nærmeste specialafdeling.

Psykoterapeut fra Gaiainstituttet:

Jeg er endvidere uddannet Psykoterapeut fra Gaiainstituttet i Herlev. En bred 4 årige terapeutisk uddannelse, men med fokus på fødselsdepression/efterfødselsreaktioner samt psykiske tilstande/ubalancer som relaterer sig til familie, par, børn, graviditet, fødsel og tiden derefter. Dette giver mig en stor kompetance indenfor terapeutisk behandling.

Derudover, har jeg en pædagogisk videreuddannelse fra Norge samt en akupunkturuddannelse.

Privat:

Privat bor jeg i Kerteminde med min familie og min skønne Golden Retriever.