Kontakt

En depression samt andre tilstande der kræver behandling.

Kontakt mig, såfremt du har brug for hjælp. Det kan være tryghedssamtaler eller ønsket om terapi til andre tilstande. Hvad kan jeg hjælpe med?  En evt. depression kan både forebygges og helbredes, men uden hjælp kan den være meget invaliderende.

Samtalen er uforpligtende. Du kan dermed få en fornemmelse af mig, og vurdere om du har lyst til, at jeg skal hjælpe dig videre.

Har du brug for akut hjælp, så ring til mig, uanset tidspunkt og dage. Så finder vi hurtigt ud af en onlinesession, så du kan få det bedre. Er jeg ikke ved telefonen, så læg en besked, og jeg ringer hurtigt tilbage.

Ring eller send en sms til mig på nedenstående mobilnummer. Du kan også vælge at sende en mail til mig og du kan enten bruge nedenstående kontaktformular eller sende direkte på:

Gaiajordemoderen@mail.dk

Mobil: 52 30 15 05

Klinikken ligger centralt i Kerteminde, men har du lyst til at sidde hjemme i din stue, kan du få konsultation via en Skype-forbindelse. Det er nemt og bekvemt, og du kan sidde et sted i Danmark, eller et sted i verden og få kvalificeret hjælp. Desuden kan jeg komme i dit hjem på Fyn, og du kan få terapi / samtaler hos dig selv.

Skype kan downloades her:

Download Skype

Ved Online terapi finder du mig på Skype, ved at søge på mit telefonnummer. Derefter bekræfter jeg kontakten, og ringer dig op på aftalt tid.